kep

CÉGISMERTETŐ


A Charme Ékszercsoport a nevéből fakadóan mindenkinek valami izgalmasan újat és maradandót kínál.  A báj hatvan-negyvenes szabályának bűvöletében közel 20 éves szakmai tapasztalattal (1993 óta kiskereskedelemmel foglalkozunk) választjuk ki ékszerboltjainkba és a 2010-ben nyílt ékszer nagykereskedésünkbe kerülő igényes költeményeket. Hatvan százalék maga a kedves vásárló, míg a negyven százalékot a trendet, a stílust, a szépséget és a divatot mi biztosítjuk.

A hétköznapok egyszerűbb és az ünnepek felemelő pillanataira ékszereink nagyszerű kiegészítőként szolgálnak, különleges ragyogást biztosítva viselőjüknek. Küldetésünknek tartjuk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy minőségi ékszereket kínáljunk.

Mottónk: „Minőség mindenek felett!”
 
Árukínálatunk színes palettáján megtalálhatóak az arany, ezüst, ródiumos, foglalt és Swarovski köves, cirkóniás fülbevalók, medálok, nyakláncok, kolliék, karkötők és reifek, amelyekkel minden igényt képesek vagyunk kielégíteni.  A&B a páratlan páros - Acél & Bőr nyakékek és karkötők letisztult, elegáns és trendi variációinak széles spektrumával is várjuk kedves vásárlóinkat.