kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


2016-os ékszertrend a Diamond Store Londonnál

Gary Ingram a The Diamond Store London vezérigazgatatója elmondta, mi jelenti 2016-ban az ékszertrendeket. Úgy gondolja, hogy a finom ékszerek túlmutatnak minden koron és divaton. Az ékszerek nagyon sok jelentéssel bírnak az őket viselők számára. Ők kizárólag olyan ékszereket forgalmaznak amik valódiak, valódi gyémánt,arany,és drágakő berakással készültek. Eltekintve a fényűző megjelenéstől és a személyre szabott stílustól, egy igazi ékszer bizonyíték arra, hogy szeretnek minket és értékesnek tartanak! Ha a valódi divatról beszélünk, a leginkább felkapott dolog ma, hogy a saját ékszereket, hogyan kombináljuk. A különleges design nem elsődleges, mert a széleskörű választék manapság segít, hogy ránk jellemző módon kombináljuk ékszereinket kifejezve saját stílusunkat így teremtve divatot! Különböző kialakítású ékszerek fehér,sárga és rózsaarany színvilágban, a gyémántok fekete fehér kontrasztban töretlenül népszerűek. Különleges karperecek és nagy karát számú karkötők könnyen kombinálhatóak együtt. Különböző színeket és anyagokat variálva a rózsaszín zafír és a rózsaarany kombinációja kedvelt.

Különösen fontos ma egy ékszernél, hogy könnyen tudjuk viselni egy elegáns fekete ruhával és egy egyszerű farmerrel is a mindennapokban. Illetve beszélhetünk még azokról az időtlen darabokról, mint például az eljegyzési gyűrű, esküvői gyűrű, évfordulókra, különleges alkalmakra kapott ékszerek, amiket majd később gyerekeink örökölnek meg. Ezek kapcsán ma már nagyon népszerű a vintage stílus. Több mint 100évvel ezelött kezdett egyre népszerűbbé válni a rózsaarany, ma már gyűrűkön és nyakláncokon túl az órák divatjában is hódít. Gyönyörű viktoriánus vagy edwardi részletekkel készített szívek, keresztek, lakatok és kulcs charmok kelendőek. De a masnik, a végtelen jelét,vagy a természet motívumait szimbolizáló charmok is közkedveltek. Ezek idötlenek darabok, sosem mennek ki a divatból.


Nagy divat a halo típusú esküvői gyűrű. Itt is visszaköszön a vintage stílus divatja. 2016os divat tippként a karika fülbevalók szolgálnak. Egyre többen választják a karikafülbevalókat, mint más designnal készült, gyémát vagy akár rózsaarany fülbevalókat.


2016-os kulcsüzenet az ékszerdivat terén, hogy továbbra is válasszunk jelentősebb, minőségi darabokat. De ne felejtsünk el ezekre építkezni. Egy igényes, drágább gyűrű nagyon jól mutat a kézen hagyományos stílust képviselve. Ha azonban különböző gyűrűket választunk mellé, kombinálva változatos karkötőkkel és más kiegészítőkkel, az ékszerek beszélnek majd helyettünk határozottan kifejezve egyéni stílusunkat.

forrás: http://www.jewellerymonthly.com/jewellery-trends-2016/

 << Vissza