kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


Cadenzza prémium ékszer Budapesten !


Terjeszkedik a Swarovski, Cadenzza üzlet nyílt Budapesten. Az első üzlet április 1-jén nyitott, de ezen felül még 5 szerepel a tervek között.


A több márkát kínáló multibrand célja , hogy 2020-ra piacvezetővé váljon a divatékszer piacon. A prémium divatékszer multibrand 2012-ben jött létre a Swarovski cégcsoport tagjaként. Az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és még Kínában is elérhető, európai szinten a magyar üzlettel együtt most már 41 helyen van jelen.

A Cadenzza kínálatát egyedülálló válogatott luxus divatékszerek színesítik, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy itt csoportosuljanak a világ minden tájáról származó egyedi és magas színvonalú ékszerek. A cég minőség iránti elköteleződését is jelzi, hogy gondos odafigyeléssel válogatja ki az értékesíteni kívánt ékszereit, híres nemzetközi designerektől, legizgalmasabb kortárs divat márkáktól választ leginkább.

A Swarovski csoport részeként több mint 100 éves szakértelemet tudhat magáénak, páratlan hírnevét jelenti még közreműködése a világ valamennyi legnagyobb divattehetségével, így  biztosítva az ékszerek  kimagasló minőségét, ami egyúttal érzékelhető a szolgáltatásban is. A Cadenzza saját márkáján kívül megannyi prémium márkát forgalmaz, legnagyobb designer márkákat említve, úgy mint Kenzo, Nina Ricci, Oscar de la Renta, By Fiona és még sokan mások.

További információért és a luxus ékszerekért látogassatok el a cég honlapjára.
http://www.cadenzza.co.uk/


<< Vissza