kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


Calleija & Aston Martin
A méltán híres ausztrál ékszerész, Calleija folyamatosan arra törekszik, hogy tovább növelje hírnevét, mint exkluzív, luxus márka. Ezen törekvések egyik mérföldköve az Aston Martinnal kötött partneri megállapodás, egy elegáns ékszerkollekció elkészítésére. A szikrázó szépségű, gyémántokkal kirakott ékszeregyüttest az Aston Martin ONE-77 kifinomult vonalvezetése inspirálta.

A tervezési folyamat hat évig tartott, beleértve az Aston Martin ONE-77 rács körvonala által ihletett újfajta kőcsiszolást is, az Astar-t. Az egyedülálló alkotásokból, szettenként 77 darab készült.John Calleija, a Calleija Jewellers ügyvezető igazgatója nagy izgalommal jelentette be az együttműködést a legendás és elegáns luxusautó gyárral.


"Ez az autó egyedülálló módon egyesíti a legszebb kivitelezést, a látványos magas technológiát és a nagy múltú hagyományt. Ezeket az elemeket építettük bele a kézzel és egyedileg készített remekművek elkészítésekor, a legapróbb részletek tökéletes kialakításakor. Ez az esszenciája a fúziónknak."


Forrás: www.calleija.com.au

<< Vissza