kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


CHANEL Sous le signe du lion kollekció


Chanel oroszlán inspirálta kollekció háttereA Chanel  luxusékszer kreációit az 1932-ben megjelent első, Mademoiselle Chanel bátor karakterét idéző ékszer kollekció inspirálta. Az erős stílusvonalak is szimbolizálják a márka üzenetét. 1988 és 2007 között Lorenz Baumer tervezete az ékszer kollekciókat a Chanel számára. Azóta a cég kifejlesztette erre saját alkotói stúdióját. Az első vázlatokból, amik részletesen ábrázolják a tervezői ékszereket és megmutatják Gabrielle Chanel világát, tud folyamatosan ihletet gyűjteni a Chanel alkotói stúdiója és ezt az irányvonalat követve folyamatosan bővíti a Chanel ékszer kínálatot.

Az oroszlán Velence szimbóluma. Gabrielle Chanelnek az oroszlán nem csak a csillagjegyét jelenti, de az első velencei látogatására emlékezteti, a nyugodt köztársaságban érzett először erőt, hogy újra éljen szerelme halála után. Velencében gazdag és dekoratív hagyomány a fénnyel, üveggel és tükrökkel való kreatív alkotás ez kifejezi Gabrielle érzékenységét és segíti őt könnyed stílusában. A sugárzó oroszlán emblémája mindenütt megjelenik Coco Chanel életében, a lakásában, az asztalán és vésett gombjain is. A csillagjegyek királya megtestesíti az erőt és a szépséget nagyon különleges helyet elfoglalva ezzel Gabrielle Chanel képzeletbeli világában.

Az oroszlán időtlen szimbóluma az erőnek és a védelemnek. Több mint inspirációs forrás, a Chanel szellemiség megtestesítője: sugárzó, merész, ösztönös és szenvedélyes. Az oroszlán, mint ikon nagyon erős és meghatározó része lett a Chanel ékszereknek. Mindezekből nyert inspiráció segített megalkotni a Sous le signe du lion kollekciót. A kivételes oroszlán ékszerek, tüzes, ragyogó és merész stílust képviselnek, amivel könnyen kifejezhetjük vadabb és bátrabb oldalunkat.

forrás:http://www.chanel.com/en_GB/

 
<< Vissza