kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


Louis Vuitton Tambour kollekció


Fly-Back a 34. America's Cup-raA Louis Vuitton új időmérőkkel készül a 34. America’s Cup-ra. A Tambour kollekció legújabb modellje a Fly-Back. A chronográfos, automata változatból összesen 720 darab készül. Ára $116.000 körülbelül 25 millió forint, és elengedhetetlen tartozéka egy vitorlás hétvégének.


Egy kis visszatekintés: a Louis Vuitton 10-11 éve jelent meg az órapiacon a Tambour kollekció bemutatásával. A sorozat legnagyobb szenzációja, a Louis Vuitton Tambour Mysterieuse Calibre LV115, a divatház minden eddigi modelljét túlszárnyalja.
Az óraszerkezet varázslatosan lebeg az tok közepén. A titok nyitja a láthatatlan zafírkristály lemez, amely az összeköttetést biztosítja. Az óra egy rekordot is tart: egy felhúzással 8 nap 8 óra működésre képes.


Három különböző kivitelben készül: az első a letisztult, minimalista ízlésvilágot képviseli, a második egy klasszikus modell, míg a harmadik a nőiesség kihangsúlyozására, ékszerként csillogó változat.
Minden órát a megrendelő kívánságára, stílusának megfelelően alakítják, amelyet több száz lehetőség több ezer kombinációs lehetősége biztosítja. Az egyediség varázsa nem kevesebb, mint $265.000-ba, azaz több mint 55 millió forintba kerül.


Louis Vuitton, a táskák és bőröndök királyához illően a lebegő csodához egy tekintélyes méretű, fiókos láda jár. A érzés megfizethetetlen, minden másra ott a Louis Vuitton.

Forrás: www.louisvuitton.com
<< Vissza