kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


Tiffany&Co. Blue Book 2016


A Tiffany& Co. bemutatta 2016-os Blue Book Kollekcióját április 15-én.Április 15-én debütált a Tiffany&Co. idei legcsodálatosabb ékszereivel. Francesca Amfitheatrof designer által inspirált ékszer kollekció témája a Művészetek Átalakulása (The Art of Transformation). A gálát Manhatten alsó részén elhelyezkedő díszes, neoreneszánsz stílust idéző Cunard Buildingben tartották.

Az első Blue Book 1845-ben született meg egy éves összefogó kollekció a cég legkivételesebb művészi ékszereiről. A 179 éves örökséget ünneplő Tiffany a maxiumumra törekszik világszínvonalon, szeret játszani a képzelet világával, az idei bámulatos ékszer kollekció sem a lehetőségeknek és a kreativitásnak nem szab határt.

Francesca Amfitheatrof, a látványért felelős designer a legfinomabb gyémántokkal és drága kövekkel dolgozott, ékszerei a természet lélegzetelállító szépségét idézik. Gyémántok között a Tiffany gyémántok a legkeresettebbek. Az ékszereknél a fény-mozgás játékát kihasználva tették a beállításokat még vonzóbbá a szemnek. A gyönyörűen illesztet színek és a kövek tisztasága engedi hogy a gyémánt ékszerek felvillanyozzák csillogásukkal viselőjüket. A képek magukért beszélnek :

forrás: http://press.tiffany.com/ << Vissza