kep

FRISS, SZÍNES HÍREK


Új virágos ékszer különlegesség a Rodartenál


Rodarte új virágos ékszer különlegessége, amit Joseph Free híres Los Angeles-i virágkötő  hívott életreKét emberes csapat dolgozott az ékszereken, amit a februári divat bemutatón viseltek a modellek.  A modellek  fülbevalóként, a hajukban és a karukon viselték a virágos kiegészítőket. Free  mini orchideaákat és lepkeorchideákat szakított le szárukról, hogy precízen igazítsa és biztosítsa őket a Rodarte által tervezett ékszerekre. Orchideákon kívül fehér kálát és hatalmas fukszia virágokat is felhasznált a kiegészítőkhöz.

A Rodarate tervezőinek (Kate és Laura Mulleavy) pontos elképzelésük volt az ékszerekkel kapcsolatban. Inspirációjukként az Art Nouveau-t, a romantikát és a rövidéletűséget tekintették, ezért használtak fel friss, élő virágokat. Free végső alkotásai túl mutatnak a virág koronákon és egyéb díszeken, amiket várnánk. A virágok kecsesen lógnak a Rodarte ékszereken,  a modell nyakakon és átszövik magukat még a Odile Gilbert által készített frizurákon is .

Free leginkább figyelemfelkeltő darabja a Rodarte által tervezett arany fejdísz volt, ami orchideákkal tűzdelve öleli körbe a fáj hátsó részét . A virágkötő elmondta, hogy fontos volt, hogy ékszerekből ne essenek ki könnyen a virágok, mint a többi virágos kiegészítőnél. Az inspiráció nála az volt, hogy minél több arany anyaggal kombinálják az ékszereket és tegyenek bele egy kis mozgást, hogy egyediek legyenek.  Így bár a virágok könnyedén mozognak a fülben, de nem esnek le. A friss virágok nem tartanak örökké, de könnyen kilehet szedni őket és egy újjal pótolni.A Rodarte és Free Joseph Free által készített virágos ékszerek igazán egyedi és stílusos daraboknak bizonyultak a 2016-os őszi trendek kiegészítőiként.forrás: http://www.vogue.com/13401358/rodarte-fall-2016-floral-jewelry-by-joseph-free/


<< Vissza